VII Міжнародна науково-практична конференція

«Інформаційні технології та автоматизація — 2014»

Конференція пройшла 16-17 жовтня 2014 р. в ОНАХТ. Пленарне засідання відкривали провідні фахівці відомої фірми — виробника засобів автоматизації Camozzo. Вони представили свої останні розробки в цій сфері, продемонстрували їх переваги на конкретних прикладах застосування.

Повідомили учасникам конференції, що фірма Camozzo в Україні відкрила 3 навчальних центри, один з яких розміщений на кафедрі автоматизації виробничих (АПП) процесів ОНАХТ.

В перерві засідання конференції на кафедрі АПП було проведено урочисте відкриття нової науково-дослідної та навчальної лабораторії «Мехатроніки та робототехники», де встановлені і налагоджені лабораторні стенди фірми Camozzo.

В продовження засідань конференції доповідачі представили результати наукових розробок компанії С-інжиніринг, кафедр ОНАХТ, Донецького технічного університету і ряду інших фірм і компаній.

Учасники конференції відзначили оригінальність, високу ефективність та наукову цінність представлених розробок в області інформаційних технологій та автоматизації.