Конкурс «Міс-академія 2014»


Увечері 22 квітня 2014 р. до будівлі Одеського клубу «Palladium» на итальян китайському бульварі пройшов традиційний конкурс «Міс — академия». Учасницям конкурсу присвоїли номери для наступного голосування конкурсного журі і глядачів:
1. Александра Ракевич (2 курс факультета Менеджмента, маркетинга и логистики);
2. Анна Бурковская (2 курс ф-та Экономики, бизнеса и контроля);
3. Ира Колосарева (4 курс ф-та АМиР);
4. Олеся Степанюк (4 курс ф-та Технологии и экспертизы пищевых продуктов и парфюмер-но-косметических средств);
5. Яна Масельская (2 курс ф-та АМиР);
6. Юлия Калугина (4 курс ф-та Инновационных технологий питания, отельно-ресторанного и туристического бизнеса).
На сцені переповненого глядацького залу дійство почалося спочатку по Моті вам відомого фільму « біле сонце пустыни». Потім дівчата відкрили личико і почалися феєричні танці, пісні і сольні виступи конкурсанток з «Профессиональными» артистами з числа наших студентів. Які побували вперше на представленні могли з приємним подивом відзначити високу майстерність, красу і якість виконання всіх номерів. Конкурсантки співали, танцювали, виконували індивідуальні, придумані ними номери.
Серед таких номерів запам'яталося малювання клеєм на полотні з подальшим посипанням блискітками і народженням на сцені прекрасного образу. В наслідку за це конкурсантку No4 серед іншого удостоїли звання «Мисс-талант».
По завершенню конкурсу ректор Богдан Вікторович Єгоров, комісія і sponso ры підбили підсумки, присудивши звання «Вице-мисс» Ганні Ракевіч, а «Міс академія — 2014» — Олесі Степанюк. Нашим іринці kolosarevoy дісталося « міс — оригинальность», а яночка Масельською — «Мисс-очарование».
Коли, здавалося, оголосять закінчення свята, виник СЮРПРИЗ, якого не очікував nikto.
На сцену з мікрофоном у руках піднявся студент. Він гучно оголосив про свою любові до нашої Іру kolosarevoy і попросив виті за нього заміж. Зал завмер, потім вибухнув і вона погодилася!!!
Ось такі конкурси проводяться в ОНАХТ у вільний від занять час.