Всеукраїнська студентська олімпіада з галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

23-25 травня 2018 р. відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 р. №1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 навчальному році» на базі Одеської національної академії харчових технологій вперше відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». В олімпіаді взяли участь 59 учасників з 19 закладів вищої освіти України, які показали достатньо високі результати при виконанні теоретичних та практичних завдань.

25 травня 2018 року відбулося урочисте закриття Олімпіади та нагородження переможців. З заключним словом виступив та вручив нагороди переможцям Олімпіади голова організаційного комітету – проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи ОНАХТ Трішин Ф.А. За підсумками роботи олімпіади дипломи отримали студенти:

по групі магістрів:

по групі бакалаврів:

Олімпіада сприяла подальшому творчому та професійному зростанню її учасників, ознайомленню з Одеською національною академією харчових технологій та містом Одесою.

Розгорнутий фото звіт: https://aip.onaft.edu.ua/olimpic/olimpic_151/view/results_olimpic_151